Pošalji prijatelju

Uživo

02. 10. 2015

ZAŠTO IZVOR,AKO JE FALSIFIKAT?

U potpunosti verujem izvoru od kojeg sam dobio transkript razgovora Bojana Pajtića i Lidije Udovički, a ako je to sve nekakav falsifikat, kako tvrdi ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, zbog čega se od mene izričito traži da otkrijem izvor, izjavio je Danasu urednik sajta Telepromter Danilo Redžepović.

Zašto je onda to bitno? Čini mi se da ministar nije u potpunosti siguran u ono što govori u javnosti. Verujem svom izvoru i verujem u ono što mi je rekao, rekao je Redžepović.

Smatram da bi bilo sasvim besmisleno da idem na poligraf pošto nisam kriminalac, iako ministar tako pokušava da me predstavi, rekao je on.

Osnovni razlog zašto sam odbio poligraf jeste taj što bi jedini cilj tog ispitivanja bio da otkrijem izvor informacija, rekao je Redžepović.

Redžepović je rekao da je jedini cilj policije da im kažem od koga je dobio transkript, a da to od njega "nikada neće saznati, jer je moja profesionalna i moralna obaveza da to nikada ne otkrijem".

Redžepović i naglasio da nije prijatelj sa liderom DS Bojanom Pajtićem, niti partner, niti zaposlenik kako to tvrdi Stefanović.

novinarka Ivana Šanjević (FoNet), foto ilustracija

Nema komentara.