Pošalji prijatelju

Moja EU

04. 10. 2015

PREMIJEROV KUM IZNAD ZAKONA

Demokratska stranka (DS) ponovo poziva ministra policije Nebojšu Stefanovića da ne govori nadležnim institucijama kakav bi ishod istraga o prisluškivanju predsednika DS trebalo da bude, saopštila je danas ova stranka.

Istovremeno, ukazujemo da je prosto neverovatno kako u pojedinim medijima pokušavaju da se nađu "dokazi" da je afera o kojoj zvanični dokumenti postoje iz marta 2014. godine kreirana u avgustu 2015.godine.

Pored odgovora na pitanja ko je prisluškivao predsednika DS Bojana Pajtića i po čijem nalogu, broj pitanja na koja bi trebalo da daju odgovor nadležne institucije, se svakog dana uvećava.

Institucije nisu uzele u obzir nijedan dokument koji smo prezentovali me?u mnoštvom dokumenata koji dokazuju da je Nikola Petrović? umešan u korupciju. Sve to dokazuje da je premijerov kum Nikola Petrović jači od države, a da je od njega jedino jači premijer.

Stoga nije isključeno da premijer izađe i kaže: "Ne dam kuma". To je u sličnim situacijama već imao običaj da kaže, zaključuje u saopštenju DS.

novinar Z.Č. (FoNet), foto ilustracija

Nema komentara.